سياسيون وانتخابات، انتخبوا بحرية و شاركوا في الديمقراطية، شاركوا في التغييرعن طريق الاستفتاء عبر الانترنت
left right close

Popullariteti i Shqipërisë

> ألبانيا > الأحداث > Popullariteti i Shqipërisë
Popullariteti i Shqipërisë مستعد لرأيك ، وتقديم الدعم للتصويت. التصويت على الانترنت!
Pozitivisht
 
Negativ
الصورة Shqipëria - Më pëlqen

Shqipëria - Më pëlqen

Më pëlqen Shqipëria. Thuaj pse! / I like this country - Albania. Say why!
Shqipëria - Nuk më pëlqen

Shqipëria - Nuk më pëlqen

Kliko, në qoftë se ju nuk bëni si Shqipëria. Shpjegoni pse jo! / Click, if you do not like this country - Albania. Explain why not!

على الانترنت لنتائج الانتخابات "Shqipëria - Më pëlqen" في الرسم البياني

graph
SHQ: Shqipëria, zyrtarisht Republika e Shqipërisë, është shtet i pavarur në Evropën Juglindore. Shtrihet në pjesën perëndimore të Gadishullit Ballkanik dhe kufizohet në veriperëndim me Malin e Zi, në verilindje me Kosovën, në perëndim me Maqedonia dhe në jug me Greqinë. Në perëndim laget me detet Adriatik dhe Jon dhe ndodhet vetëm 78 km larg Italisë përgjatë ngushtesës së Otrantos. Shqipëria ka një sipërfaqe prej 28,748 km² dhe mbi 3.5 milion banorë, prej të cilëve mbi 900,000 banojnë në kryeqytetin dhe qendrën më të rëndësishme, Tiranën. Trashëgimtare e qytetërimit ...
مع33ضدّ   Më pëlqen Shqipëria. Nuk ka arsye të hezitoni. Për shembull, për shkak se... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu), positive
مع33ضدّ   Unë nuk e mbështesin Shqipërinë. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu), negative
النسبة التفاضلية الحالية
مع Shqipëria - Më pëlqen
[TOP 4]

> Popullariteti i Shqipërisë > أخبار
 
me pelqen shqiperia, aulon greek, flamuri dhe kqyeqyteti i albanis, shqiperise map وغيرها...
استطلاعات الرأي مماثلة > Situata politike në Shqipëri, (Popullariteti i Shqipërisë) وغيرها...
load menu